😂

Är det något jag kan gå och må bra av länge så är det vardagskomik som blir helt random. Tex; 

Jag var på ica igår, köpte mjöl, grädde, ett tuggben till leah och en dricka till mig själv. Drar mitt icakort innan jag sätter i betalkortet. Sen händer det liksom inget mer. Man står där lite och väntar på att man ska få slå sin kod. Kliar sig lite med ena benet på det andra. Kör lite olika vinklar med huvet och till slut kommer en suck. Det händer ingenting! 

Han i kassan tittar på mig och säger med den mest lugna och pålitliga röst "du, skulle jag kunna få se legitimation, det är nämligen så att vi infört legitimation på mjölet" 

Och det blev typ blackout i huvudet och jag ba eeeh ja men a-a-absolut och jag börjar pilla upp mitt legg lite klumpigt och hastigt. Sen kollar han på mig och ba haha nej jag bara skoja. Jag behöver det för att regga icakortet. 

Jag ba ...... Och sen börja jag garva! Rakt ut. Vilken blåst idiot man är. I det läget hade han kunnat lura av mig vartenda jävla öre jag ägt. Allt gick så fort och han lät så jävla pålitlig. 

Men båda garva tills jag typ gick därifrån och tanken som jag tror båda hade va nog som jag skrev innan, vilken jävla idiot 😂 och jag ba insåg ännu mer hur mycket jag älskar ICA Sävja. 

/den blåsta bruden haha......